Tijdens mijn eigen bevalling heeft de verloskundige wat foto's voor ons gemaakt, deze zijn mij zo dierbaar. Op dit moment hèt mooiste wat ons ooit is overkomen. Op zo'n moment gaat er zoveel aan je voorbij. Dit kan komen door de spanning of door de medicatie, de pijn. Noem maar op. Maar er gebeurt zóveel moois tijdens de geboorte van jullie kindje. Denk bijvoorbeeld aan de kleine details, ik denk dat ik ze nog weet maar wanneer ik de beelden terug zie besef ik mij dat het toch anders was. Wat nou als je deze beelden dan niet hebt? Dat zou zo zonde zijn. 
De droom om geboortes vast te leggen heb ik al jaren maar omdat het voor ons niet vanzelfsprekend was om zwanger te worden, heb ik dit nooit aangedurfd. Dit zou te confronterend zijn. Nu ons wondertje inmiddels alweer 1 jaar is en ik weet hóe fijn het is om terug te kijken naar deze beelden, is deze wens alleen maar groter geworden. Dit moment vast leggen voor jullie doe ik dus met zoveel liefde omdat ik weet hoe fijn het is om deze beelden te hebben. Een geboortefotograaf kijkt alleen net even anders dan de verloskundige of bv je partner of moeder. Laat de verloskundige er voor jou en de baby zijn en laat je partner jou liefdevol ondersteunen. Dan leg ik alles wat er gebeurt voor jullie vast in een mooie tastbare herinnering.

geboortefotograaf Rotterdam, berkel en rodenrijs, Bergschenhoek, delft, zoetermeer en omstreken
geboortereportage zuid-holland, geboortereportage bergschenhoek, pijnacker, berkel en rodenrijs, delft zoetermeer en omstreken

geboorte reportage zuid-holland

“In giving birth to our babies, we may find that we give birth to new possibilities within ourselves.”

Geboortefotografie stopt niet op het moment dat jullie kindje is geboren. Het vastleggen van elk bijzonder en uniek verhaal, een magische gebeurtenis, de geboorte van jullie kleine wonder. Denk dan aan de emoties, je partner die jou liefdevol ondersteund en bij staat, de kracht welke er bij de vrouw ontstaat, de details. Maar ook de eerste ontmoeting, de controles, het moment dat eventuele broertjes/zusjes of opa's/oma's jullie kindje voor het eerst zien. Al deze momenten zijn zo waardevol, ze zijn het waard om vastgelegd te worden.
Elke geboorte verloopt anders en elke geboortereportage is uniek. Het is jullie persoonlijke verhaal.

Wanneer jullie ervoor kiezen om mij als geboortefotograaf, aangesloten bij geboortefotografen.com te boeken, leg ik de geboorte van jullie kindje op een pure, integere en professionele manier vast.

werkwijze geboortefotografie

Van te voren kom ik bij jullie thuis voor een (vrijblijvende) kennismaking. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken wij jullie wensen, voorkeuren en grenzen als het gaat om de geboorte reportage en licht ik jullie mijn werkwijze nog even persoonlijk toe. Het is een intiem moment en ik vind het daarom belangrijk dat jullie een goed gevoel bij mij hebben. 

Wanneer jullie er voor kiezen om de geboorte door mij te laten fotograferen, zal ik vanaf week 38 tot de geboorte 7 dagen per week, 24 uur per dag voor jullie bereikbaar zijn, ook 's nachts. Zodra je het gevoel hebt dat de bevalling goed op gang is gekomen, nemen jullie contact met me op en wanneer de ontsluiting ongeveer 4 cm is kom ik jullie kant op. Als je het idee hebt dat het sneller kan gebeuren mogen jullie dit ook aangeven. Ik vind jullie gevoel misschien wel belangrijker dan het aantal cm ontsluiting.

Vanaf het moment van de weeën tot ongeveer 2 uur na de geboorte zal ik onopvallend aanwezig zijn om de meest mooie, liefdevolle momenten vast te leggen. Het is een speciaal moment voor jullie als aanstaande ouders en ben mij daarvan bewust. Daarom zal ik uitsluitend op de achtergrond aanwezig probeer ik zo min mogelijk op te vallen en maak ik geen gebruik van flitslicht. Dit bijzondere moment zal ik dan ook vanaf een afstandje en zoals het is fotograferen. 

Ben jij enthousiast geworden en ben je benieuwd naar de tarieven of beelden van de andere geboortereportages? Klik dan zeker even door. 

Wie weet zie ik jullie snel, ik kijk er in ieder geval naar uit.


Liefs,

"Wat zijn wij blij dat we voor jou hebben gekozen"

-Ben & Mireille~

"door haar warmte, liefdevolle aanpak en professionele kijk zijn onze foto's in een woord goud waard."

 -Tim & shern- 

Geboortefotograaf Zuid-Holland, Geboortereportage Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, pijnacker, delft, zoetermeer en omstreken

 investering

Geboortereportage standaard - €900

Geboortereportage deluxe - €1049

- Kennismaking bij jullie thuis

- 24/7 stand-by vanaf 38 weken

- 100 professioneel bewerkte bestanden aangeleverd op een USB

- Mini Album (15x15cm) 

De vermelde prijzen zijn incl BTW en reiskosten in een straal van 40 km. vanaf Berkel en Rodenrijs (2652CW). Daarbuiten zal er €0,19 per km. in rekening worden gebracht. 

- Kennismaking bij jullie thuis

- 24/7 stand-by vanaf 38 weken

- minimaal 150 professioneel bewerkte bestanden, aangeleverd op een USB

- Geupgrade Album (20x20cm) 

De vermelde prijzen zijn incl BTW en reiskosten in een straal van 40 km. vanaf Berkel en Rodenrijs (2652CW). Daarbuiten zal er €0,19 per km. in rekening worden gebracht. 

verstuur

ENTHOUSIAST geworden? 

Ik hoor jullie graag.

bedankt voor jullie interesse!

Ik mail jullie snel!

Mocht je niks hebben ontvangen check dan even je spambox