Tijdens mijn eigen bevalling heeft de verloskundige wat foto's voor ons gemaakt, deze zijn mij zo dierbaar. Op dit moment hèt mooiste wat ons ooit is overkomen. Op zo'n moment gaat er zoveel aan je voorbij. Dit kan komen door de spanning of door de medicatie, de pijn. Noem maar op. Maar er gebeurt zóveel moois tijdens de geboorte van jullie kindje. Denk bijvoorbeeld aan de kleine details, ik denk dat ik ze nog weet maar wanneer ik de beelden terug zie besef ik mij dat het toch anders was. Wat nou als je deze beelden dan niet hebt? Dat zou zo zonde zijn. 
De droom om geboortes vast te leggen heb ik al jaren maar omdat het voor ons niet vanzelfsprekend was om zwanger te worden, heb ik dit nooit aangedurfd. Dit zou te confronterend zijn. Nu ons wondertje inmiddels alweer 2 jaar is en ik weet hóe fijn het is om terug te kijken naar deze beelden, is deze wens alleen maar groter geworden. Dit moment vast leggen voor jullie doe ik dus met zoveel liefde omdat ik weet hoe fijn het is om deze beelden te hebben. Een geboortefotograaf kijkt alleen net even anders dan de verloskundige of bv je partner of moeder. Laat de verloskundige er voor jou en de baby zijn en laat je partner jou liefdevol ondersteunen. Dan leg ik alles wat er gebeurt voor jullie vast in een mooie tastbare herinnering.

geboortefotograaf Rotterdam, berkel en rodenrijs, Bergschenhoek, delft, zoetermeer en omstreken
geboortereportage zuid-holland, geboortereportage bergschenhoek, pijnacker, berkel en rodenrijs, delft zoetermeer en omstreken

geboortereportage

“In giving birth to our babies, we may find that we give birth to new possibilities within ourselves.”

Geboortefotografie stopt niet op het moment dat jullie kindje is geboren. Het vastleggen van elk bijzonder en uniek verhaal, een magische gebeurtenis, de geboorte van jullie kleine wonder. Denk dan aan de emoties, je partner die jou liefdevol ondersteund en bij staat, de kracht welke er bij de vrouw ontstaat, de details. Maar ook de eerste ontmoeting, de controles, het moment dat eventuele broertjes/zusjes of opa's/oma's jullie kindje voor het eerst zien. Al deze momenten zijn zo waardevol, ze zijn het waard om vastgelegd te worden.
Elke geboorte verloopt anders en elke geboortereportage is uniek. Het is jullie persoonlijke verhaal.

Wanneer jullie ervoor kiezen om mij als geboortefotograaf, leg ik de geboorte van jullie kindje op een pure, integere en professionele manier vast.

werkwijze geboortefotografie

Van te voren kom ik bij jullie thuis voor een (vrijblijvende) kennismaking. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken wij jullie wensen, voorkeuren en grenzen als het gaat om de geboorte reportage en licht ik jullie mijn werkwijze nog even persoonlijk toe. Het is een intiem moment en ik vind het daarom belangrijk dat jullie een goed gevoel bij mij hebben. 

Wanneer jullie er voor kiezen om de geboorte door mij te laten fotograferen, zal ik vanaf week 38 tot de geboorte 7 dagen per week, 24 uur per dag voor jullie bereikbaar zijn, ook 's nachts. Zodra je het gevoel hebt dat de bevalling goed op gang is gekomen, nemen jullie contact met me op en wanneer de ontsluiting ongeveer 4 cm is kom ik jullie kant op. Als je het idee hebt dat het sneller kan gebeuren mogen jullie dit ook aangeven. Ik vind jullie gevoel misschien wel belangrijker dan het aantal cm ontsluiting.

Vanaf het moment van de weeën tot ongeveer 2 uur na de geboorte zal ik onopvallend aanwezig zijn om de meest mooie, liefdevolle momenten vast te leggen. Het is een speciaal moment voor jullie als aanstaande ouders en ben mij daarvan bewust. Daarom zal ik uitsluitend op de achtergrond aanwezig zijn, probeer ik zo min mogelijk op te vallen en maak ik geen gebruik van flitslicht. Dit bijzondere moment zal ik dan ook vanaf een afstandje en zoals het is fotograferen. 

Ben jij enthousiast geworden en ben je benieuwd naar de tarieven of beelden van de andere geboortereportages? Klik dan zeker even door. 

Wie weet zie ik jullie snel, ik kijk er in ieder geval naar uit.


Liefs,

Geboortefotograaf Rotterdam

Dit is wat andere mensen zeggen over mij als geboortefotograaf

geboorteFotograaf Rotterdam Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, bleiswijk, pijnacker, zoetermeer en omstreken

Wij kwamen met Shirley van der Schans Fotografie in contact omdat wij opzoek waren naar een geboortefotograaf rond Rotterdam. Vanaf het kennismakingsgesprek voelde alles al heel vertrouwd!

Shirley dacht goed met ons mee en zelfs de ingestelde avondklok heeft haar er niet van weerhouden voor ons klaar te staan.

Shirley van der Schans Fotografie was tijdens, en de eerste uren na de bevalling bijna onzichtbaar aanwezig maar heeft de meest prachtige momenten voor ons vast kunnen leggen.

Het fotoboek en de USB is Shirley persoonlijk aan ons komen overhandigen dit voelde als een mooie afsluiter van een bijzondere periode in ons leven.

Het was voor ons erg fijn om Shirley van der Schans Fotografie als geboortefotograaf te hebben. Zij is uitermate flexibel, kundig en heeft zichtbaar passie voor haar vak.

lieve woorden

Shirley van der Schans heeft een warme persoonlijkheid en dat zie je terug in de foto's. De lichte stijl en oog voor detail sprak ons gelijk aan en daarom wilden wij Shirley graag als onze trouwfotograaf. Prachtig ook hoe ze onze dochter een rol heeft gegeven in de foto's tijdens onze bruiloft in Delft. Echt ontzettend blij met het resultaat. En verder is Shirley heel plezierig in de omgang. Een echte aanrader!!

lieve woorden

vorige review

volgende review

Ik zie Shirley van der Schans fotografie als mijn vaste fotograaf. Zij heeft mij nu al twee keer gefotografeerd. De eerste keer was een zwangerschapsshoot in Soesterduinen en de tweede keer tijdens een brandingsshoot in Utrecht. Beide keren was een groot succes. Shirley is een heel fijn persoon. Ze straalt een bepaalde rust uit en je voelt je direct op je gemak bij haar

Het fijne van haar manier van fotograferen is dat zij in het moment fotografeert. Ze laat je niet poseren, dat zorgt ervoor dat je je niet ongemakkelijk voelt. In plaats daarvan laat ze je bewegen en lopen en praat ze je door de fotoshoot heen door gewoon met je te kletsen. En het levert een fantastisch resultaat op en maakt de fotoshoot een feestje

Ik zou Shirley omschrijven als professioneel, vriendelijk, creatief en zeer kundig. En daarom is Shirley mijn vaste fotograaf, ook voor mijn zakelijke foto's

volgende review

lieve woorden

vorige review

 investering

Kennismaking bij jullie thuis


24/7 stand-by vanaf 38 weken


75 foto's professioneel door mij bewerkt in hoge resolutie


15x15 Mini Album 12 pagina's t.w.v €59


Jullie foto's geleverd op een USB stick

De vermelde prijzen zijn incl BTW en reiskosten 

Geboortereportage Basis

€ 900

Geboortereportage compleet

Kennismaking bij jullie thuis


24/7 stand-by vanaf 38 weken 


100 foto's professioneel door mij bewerkt in hoge resolutie


15x15 Mini Album 30 pagina's t.w.v €80


Jullie foto's geleverd op een USB stick


10% korting bij het boeken op een  zwangerschap/newbornshoot


De vermelde prijzen zijn incl BTW en reiskosten 

€ 1099

Meest
Gekozen

Kennismaking bij jullie thuis


24/7 stand-by vanaf 38 weken 


150 foto's professioneel door mij bewerkt in hoge resolutie


Geupgrade album
20x20 met 30 pagina's t.wv €100


Jullie foto's geleverd op een USB stick


10% korting bij het boeken een zwangerschap/newbornshootFotobox met een selectie foto's in 10x15 t.w.v €79


De vermelde prijzen zijn incl BTW en reiskosten  

€ 1249

Geboortereportage uitgebreid

verstuur

ENTHOUSIAST geworden? 

Ik hoor jullie graag.

bedankt voor jullie interesse!

Ik mail jullie snel!

Mocht je niks hebben ontvangen check dan even je spambox