Zijn jullie toe aan nieuwe foto's aan de muur, of gewoon toe aan foto's van jullie? Misschien van jullie prachtige gezin of jullie liefde gevangen op beeld. Dan is het hoog tijd om een leuke, spontane shoot te boeken. Hou jij van lichte kleuren en foto's die niet te geposeerd zijn? Dan ben je hier aan het juiste adres. We maken er een gezellige shoot van.


loveshoot Berkel en Rodenrijs, delft, rotterdam, zoetermeer en omstreke. Gezingsshoot BERKEL EN RODENRIJS, DELFT, ROTTERDAM, ZOETERMEER EN OMSTREKE.

Love en gezinshoot

De fotoshoot kan plaatsvinden op een mooie locatie, wat dacht je van de prachtige Soesterduinen of de Loonse en Drunense duinen? Of we doen de fotoshoot op het strand. Hoek van Holland, Rockanje, Oostvoorne of het mooie Zeeland? Hebben jullie een licht huis? Dan is het ook waanzinnig om de fotoshoot bij jullie thuis te doen. Bijvoorbeeld in jullie slaapkamer en/of woonkamer Hebben jullie een andere mooie locatie in gedachten laat mij dit zeker weten want ik reis graag naar jullie toe om dit prachtige moment vast te leggen op beeld voor een eeuwige tastbare herinnering.


gezinsshoot soesterduinen, prachtig natuurgebied, loveshoot op het strand zoals, Hoek van holland, rockanje, zeeland, oostvoorne

werkwijze fotoshoot

De fotoshoot zelf zal ongeveer 45-60 minuten duren. Wanneer de fotoshoot op locatie zal zijn fotografeer ik jullie op een relaxte en ontspannen manier. We lopen een stukje en ik laat jullie wat kleine opdrachtjes doen zodat de foto's niet zo geposeerd over zullen komen. Bij de gezinsshoot zal ik het hele gezin maar ook alleen de kinderen of alleen mama met zoon(s)/dochter(s) vastleggen. Natuurlijk komt papa en de kids aan bod.Ben jij enthousiast geworden en ben je benieuwd naar de tarieven of beelden van de andere love of gezinsshoots? Klik dan zeker even door. 

Wie weet zie ik jullie snel, ik kijk er in ieder geval naar uit.Liefs,

Portfolio

Tarieven

Portfolio

"een echte aanrader, shirley is zo geduldig en lief met kinderen. bedankt voor de prachtige foto's"

-Marijke~

"Oke.. wauw... ik moest ervan huilen. wat een onwijs mooie serie heb je er wederom van gemaakt"

-Laura & Eef~

"wat een leuke foto's, wij zijn er super blij mee"

-Yvonne & Victor~

"Ze liet ons heerlijk ons gang gaan, waardoor er hele leuke en spontane foto's zijn ontstaan. Shirley heeft oog voor detail en geduld met baby's" 

-Suzanne & leonhardy~

 investering

€ 425*

Fotoshoot uitgebreid

Fotoshoot Basis

€ 249*

Fotoshoot op locatie of bij jullie thuis


20 foto's naar keuze professioneel door mij bewerkt in hoge resolutie


15x15cm 
verrassingsalbumDe vermelde prijzen zijn incl BTW en reiskosten in een straal van 50 km. vanaf Berkel en Rodenrijs (2652CW). Daarbuiten zal er €0,19 per km. in rekening worden gebracht. 

€ 299*

Meest
Gekozen

Fotoshoot compleet

* maximaal 5 personen. Mocht je met de gehele familie op de foto willen. Natuurlijk geen enkel probleem.
Er komt dan wel €15 per extra persoon bij.

Fotoshoot op locatie of bij jullie thuis


20 foto's naar keuze professioneel door mij bewerkt in hoge resolutie


15x15cm 
verrassingsalbum


Fotobox met 10 van jullie gekozen foto's in 10x15De vermelde prijzen zijn incl BTW en reiskosten in een straal van 50 km. vanaf Berkel en Rodenrijs (2652CW). Daarbuiten zal er €0,19 per km. in rekening worden gebracht. 

Fotoshoot op locatie of bij jullie thuis


10 foto's naar keuze professioneel door mij bewerkt in hoge resolutie


De vermelde prijzen zijn incl BTW en reiskosten in een straal van 50 km. vanaf Berkel en Rodenrijs (2652CW). Daarbuiten zal er €0,19 per km. in rekening worden gebracht. 

verstuur

Enthousiast geworden?

En willen jullie dit mooie moment vast leggen? Neem contact op om een fotoshoot in te plannen of voor meer informatie

bedankt voor jullie interesse!

Ik mail jullie snel!

Mocht je niks hebben ontvangen check dan even je spambox