Gefeliciteerd, jullie verwachten een klein wondertje en zitten te denken aan een newbornshoot. Of misschien wil jij een newbornshoot cadeau doen voor bijvoorbeeld een babyshower. Wat een goed idee om deze periode vast te laten leggen. De tijd vliegt en voor je het weet zijn ze al baby af. Wanneer jullie de newbornshoot bij mij boeken, kom ik naar jullie toe zodat jullie en jullie kleine newborn heerlijk in vertrouwde omgeving kunnen blijven. Wel zo fijn zo net na de geboorte toch =D?

newbornshoot in berkel en rodenrijs, zoetermeer, delft, rotterdam en omstreken

Newbornshoot

"A baby fills a place in your heart that you never knew was empty".

Ik als newborn fotograaf Berkel en Rodenrijs reis graag naar jullie toe, het maakt dus niet uit waar jullie vandaan komen. Zijn jullie opzoek naar een newbornshoot in Delft, Rotterdam, Zoetermeer of ergens anders in het land? Geen zorgen dus, i'm on my way ;) om deze bijzondere periode voor jullie en met jullie vast te leggen.

werkwijze newbornshoot

Het is aan te raden om de newbornshoot te boeken rond de 23e week van je zwangerschap. Zo voorkom je teleurstelling en zijn jullie zeker van een plekje in mijn agenda. Ik markeer de uitgerekende datum voor jullie en zorg dat ik rond deze periode plekjes in de agenda vrij hou voor jullie newborn shoot. Wanneer de baby geboren is laten jullie mij dit zo snel mogelijk weten en zetten we de datum vast.
Bij jullie thuis zal ik jullie en de newborn met eventuele trotse broertjes en/of zusjes vast leggen zodat deze tijd voor altijd herinnerd zal blijven. We fotograferen in de woonkamer, in de slaapkamer van papa en mama maar ook in de babykamer. Wat kleine details mogen natuurlijk ook niet ontbreken, denk bijvoorbeeld aan het geboortekaartje of de babykamer. Altijd leuk voor jullie kleintje om later terug te zien hoe de babykamer er uitzag. 
De baby is voor mij altijd bepalend, heeft de baby trek? Dan kunnen jullie gewoon de tijd nemen om hem of haar rustig te voeden en gaan we daarna weer verder. Het is aan te raden om jullie newborn voor mijn komst heerlijk in bad te doen, zo zijn ze meestal lekker relaxed en ontspannen.

Ben jij enthousiast geworden en ben je benieuwd naar de tarieven of beelden van de andere newbornshoots? Klik dan zeker even door. 

Wie weet zie ik jullie snel, ik kijk er in ieder geval naar uit.


Liefs,


Portfolio

Tarieven

Portfolio

"een echte aanrader, shirley is zo geduldig en lief met kinderen. bedankt voor de prachtige foto's"

-Marijke~

"Oke.. wauw... ik moest ervan huilen. wat een onwijs mooie serie heb je er wederom van gemaakt"

-Laura & Eef~

"wat een leuke foto's, wij zijn er super blij mee"

-Yvonne & Victor~

"Ze liet ons heerlijk ons gang gaan, waardoor er hele leuke en spontane foto's zijn ontstaan. Shirley heeft oog voor detail en geduld met baby's" 

-Suzanne & leonhardy~

 investering

Newborn basic - €225

Newborn Deluxe - € 275

Jullie ontvangen 30 bewerkte bestanden in hoge resolutie welke jullie zelf mogen uitzoeken in jullie eigen online gallery en jullie ontvangen van mij een mini album.

De vermelde prijzen zijn incl BTW en reiskosten in een straal van 40 km. vanaf Berkel en Rodenrijs (2652CW). Daarbuiten zal er €0,19 per km. in rekening worden gebracht. 

Boek je de newborn deluxe en de zwangerschapsshoot deluxe in 1 dan ontvangen je 10% korting 

Jullie ontvangen 15 bewerkte bestanden in hoge resolutie welke jullie zelf mogen uitzoeken in jullie eigen online gallery en jullie ontvangen van mij een mini album.


De vermelde prijzen zijn incl BTW en reiskosten in een straal van 40 km. vanaf Berkel en Rodenrijs (2652CW). Daarbuiten zal er €0,19 per km. in rekening worden gebracht. 

verstuur

Enthousiast geworden?

En willen jullie dit bijzondere moment vast leggen? Neem contact op om een shoot in te plannen of voor meer informatie

bedankt voor jullie interesse!

Ik mail jullie snel!

Mocht je niks hebben ontvangen check dan even je spambox