Als ondernemer zijn goede, krachtige beelden van jezelf belangrijk om je online te onderscheiden en je ideale doelgroep aan te spreken. Om professioneel over te komen zijn mooie beelden dus een must. 

Van jezelf, maar eventueel ook je werkwijze of producten. Een complete beeldband die past bij wie jij bent en vervolgens kan inzetten op je website, social media of nieuwsbrieven.
Personal branding fotografie Zuid-holland, Bedrijfsfotgrafie den haag, brandingsshoot Rotterdam, Delft, Zoetermeer, den Haag en omstreen

Personal branding fotografie

“The keys to brand success are self-definition, transparency, authenticity and accountability.” – Simon Mainwaring

werkwijze branding shoot

First of all, we gaan er een leuke tijd van maken. Er zijn zoveel ondernemers die weten dat het goed is maar liever niet voor de camera staan. Begrijpelijk, maar deze "angst" gaan we snel wegnemen tijdens de fotoshoot. 

Van elke klant krijg ik te horen hoe ontspannen de fotoshoot was. Ik vind het belangrijk om je beter te leren kennen om foto’s te maken die jouw brand écht ondersteunen. 

Portfolio

Tarieven

Portfolio

De voorbereiding is erg belangrijk. Zo halen we het meeste uit de fotoshoot. Voorafgaand aan de branding shoot kan je bijvoorbeeld een moodboard maken met beelden die jou aanspreken, zo kan ik zien wat jij belangrijk vindt. 

We gaan deze beelden niet namaken, maar het is inspiratie voor onze eigen beelden. Zo kan ik goed inschatten wat je aanspreekt en wat je wensen zijn. Denk ook aan props, dit zijn attributen die je graag of vaak gebruik. Bijvoorbeeld jouw leuke notitieboekje, je visitekaartje, je mobiel, laptop, noem maar op. 

Tijdens de fotoshoot gaan we veel verschillende beelden maken. Zo heb je genoeg diversiteit voor jouw communicatiedoeleinden. Mooie portretten op een ontspannen manier.

Na de fotoshoot kan je online kiezen welke foto’s je bewerkt wilt hebben. Jouw selectie bewerk ik op een mooie en natuurlijk manier. Wil je meer foto’s bijbestellen? Dit is tegen meerprijs uiteraard mogelijk. 

hoe gaan we te werk

Styling & Visagie

Wat trek ik aan? Het is belangrijk dat jij je zelfverzekerd en comfortabel voelt tijdens de branding shoot. Ik adviseer altijd om 2 a 3 setjes mee te nemen, zo heb je straks nog meer diversiteit in in je gallery. 

Laat je eventueel eerst even lekker verwennen bij de kapper of bij een visagist zodat je er nog stralender uitziet. Kortom, we maken er een feestje van en je kan terugkijken op een leuke (mid)dag.

Locatie

De locatie mag jij zelf bepalen maar als je het niet zo goed weet kunnen we natuurlijk altijd even brainstormen. De branding shoot kan bij jou thuis, of op kantoor maar ook in een leuke strandtent of koffiebar en we kunnen ook nog even de straat op. Wil je echt aandacht besteden aan een mooie locatie? Er zijn verschillende fotolocaties die gehuurd kunnen worden voor je fotoshoot. We maken verschillende beelden zodat jij voorlopig vooruit kan. 

Ik ben beschikbaar voor fotoshoot door het hele land, maar ben veel werkzaam in Zuid-Holland. Ik ben woonachtig in Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam, maar reis dus met liefde voor jouw fotoshoot. 

Ben jij enthousiast geworden? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en mijn beschikbaarheid. 

Liefs,

"een echte aanrader, shirley is zo geduldig en lief met kinderen. bedankt voor de prachtige foto's"

-Marijke~

"Oke.. wauw... ik moest ervan huilen. wat een onwijs mooie serie heb je er wederom van gemaakt"

-Laura & Eef~

"wat een leuke foto's, wij zijn er super blij mee"

-Yvonne & Victor~

"Ze liet ons heerlijk ons gang gaan, waardoor er hele leuke en spontane foto's zijn ontstaan. Shirley heeft oog voor detail en geduld met baby's" 

-Suzanne & leonhardy~

 investering

Branding shoot vanaf 
 €399

Je ontvangt 30 bewerkte bestanden in hoge resolutie welke je zelf mag uitzoeken in je eigen online gallery.

Extra beelden eventueel na te bestellen.

De vermelde prijzen zijn excl BTW en reiskosten in een straal van 40 km. vanaf Berkel en Rodenrijs (2652CW). Daarbuiten zal er €0,21 per km. in rekening worden gebracht. verstuur

Enthousiast geworden?

Ben jij enthousiast geworden en klaar om mooie beelden van jou en je bedrijf te laten maken? Vul onderstaand in en wie weet zien wij elkaar snel

Liever even bellen? Dat kan ook
06-14488217

bedankt voor jullie interesse!

Ik mail jullie snel!

Mocht je niks hebben ontvangen check dan even je spambox