Hee jij, stoere ondernemer. Wat super tof dat jij dit aandurft! Als personal branding fotograaf weet ik hoe belangrijk het is om goede, krachtige beelden van jezelf als ondernemer te hebben, maar bijvoorbeeld ook de producten die jij aanbiedt een hele beeldbank dus =D. Om professioneel over te komen zijn mooie beelden een must. De beelden die worden gemaakt tijdens de branding shoot kan jij vervolgens inzetten op je website, social media of bijvoorbeeld nieuwsbrieven.

Personal branding fotografie Zuid-holland, Bedrijfsfotgrafie den haag, brandingsshoot Rotterdam, Delft, Zoetermeer, den Haag en omstreen

Personal branding fotografie

“The keys to brand success are self-definition, transparency, authenticity and accountability.” – Simon Mainwaring

werkwijze branding shoot

First of all, we gaan er een leuke tijd van maken. Er zijn zoveel ondernemers die weten dat het goed is maar liever niet voor de camera staan :) Deze "angst" gaan we snel wegnemen tijdens de bedrijfsfotoshoot. We drinken even een kop koffie of thee (maar ik heb mijn camera wel al gereed) en kletsen wat, daarna gaan we aan de slag. De locatie mag jij zelf bepalen maar als je het niet zo goed weet kunnen we natuurlijk altijd even brainstormen. De branding shoot kan bij jou thuis, of op kantoor maar ook in een leuke strandtent of koffiebar en we kunnen ook nog even de straat op. We maken verschillende beelden zodat jij voorlopig vooruit kan. 

Voorafgaand aan de branding shoot mag je een moodboard maken met beelden die jou aanspreken, zo kan ik zien wat jij belangrijk vindt. We gaan deze beelden niet namaken maar we maken het zo dat het precies jou is en perfect bij je bedrijf past. Denk ook aan props, dit zijn attributen die je graag of vaak gebruik. Bijvoorbeeld jouw leuke notitieboekje, je visite kaartje, je mobiel, laptop, noem maar op. Tijdens de fotoshoot leggen we zoveel mogelijk op een relaxte en gezellige manier vast.

Okee, maar wat trek ik aan? Het is belangrijk dat jij je zelfverzekerd en comfortabel voelt tijdens de branding shoot. Ik adviseer altijd om 2 a 3 setjes mee te nemen, zo heb je straks nog meer diversiteit in in je gallery. Laat je eventueel eerst even lekker verwennen bij de kapper of bij een visagist zodat je er nog stralender uitziet. Kortom, we maken er een feestje van en je kan terugkijken op een leuke (mid)dag.

Ben jij enthousiast geworden en ben je benieuwd naar de tarieven of beelden van de andere ondernemers? Klik dan zeker even door. 

Wie weet zie ik jullie snel, ik kijk er in ieder geval naar uit.Liefs,

Portfolio

Tarieven

Portfolio

"een echte aanrader, shirley is zo geduldig en lief met kinderen. bedankt voor de prachtige foto's"

-Marijke~

"Oke.. wauw... ik moest ervan huilen. wat een onwijs mooie serie heb je er wederom van gemaakt"

-Laura & Eef~

"wat een leuke foto's, wij zijn er super blij mee"

-Yvonne & Victor~

"Ze liet ons heerlijk ons gang gaan, waardoor er hele leuke en spontane foto's zijn ontstaan. Shirley heeft oog voor detail en geduld met baby's" 

-Suzanne & leonhardy~

 investering

Branding shoot Basic
 €299

Je ontvangt 15 bewerkte bestanden in hoge resolutie welke je zelf mag uitzoeken in je eigen online gallery. 

Fotoshoot op 1 locatie


De vermelde prijzen zijn excl BTW en reiskosten in een straal van 40 km. vanaf Berkel en Rodenrijs (2652CW). Daarbuiten zal er €0,19 per km. in rekening worden gebracht. Branding shoot 4 seizoenen €995

Portfolio

Portfolio

Branding shoot Deluxe
 €349

Je ontvangt 30 bewerkte bestanden in hoge resolutie welke je zelf mag uitzoeken in je eigen online gallery.

Fotoshoot op 2 locaties


De vermelde prijzen zijn excl BTW en reiskosten in een straal van 40 km. vanaf Berkel en Rodenrijs (2652CW). Daarbuiten zal er €0,19 per km. in rekening worden gebracht. 1 jaar lang plannen we per seizoen een shoot in.
Je ontvangt 15 bewerkte bestanden in hoge resolutie welke je zelf mag uitzoeken in je eigen online gallery. per shoot.

Fotoshoot op 1 locaties per shoot


De vermelde prijzen zijn excl BTW en reiskosten in een straal van 40 km. vanaf Berkel en Rodenrijs (2652CW). Daarbuiten zal er €0,19 per km. in rekening worden gebracht. verstuur

Enthousiast geworden?

Ben jij enthousiast geworden en klaar om mooie beelden van jou en je bedrijf te laten maken? Vul onderstaand in en wie weet zien wij elkaar snel

Liever even bellen? Dat kan ook
06-14488217

bedankt voor jullie interesse!

Ik mail jullie snel!

Mocht je niks hebben ontvangen check dan even je spambox