Babyfotograaf Lansingerland, Rotterdam, Delft, Zoetermeer en omstreken

Sittershoot

Jullie baby kan zelfstandig zitten! Yeaah weer een mijlpaal verder. Wat gaat het allemaal snel he?! Het lijkt waarschijnlijk als de dag van gisteren dat jullie net jullie kersverse baby in jullie handen hadden en nu zijn we alweer een paar maanden verder. Hoe leuk is het daarom om dit moment vast te leggen doormiddel van de Sittershoot? Deze sitter sessie is een fotoshoot van je baby rond de 7-9 maanden wanneer jullie baby wel zelfstandig kan zitten maar nog niet kan lopen. Gegarandeerd dat dit zulke leuke en lieve foto's oplevert. 

Ik maak gebruik van mooie zachte kleuren en tinten en heb prachtige pakjes voor jullie baby om aan te trekken om zo de mooie, zachte en dromerige stijl het mooiste uit te laten komen. 

Fotoshoot, Baby fotoshoot Lansingerland, Berkel en rodenrijs, pijnacker, delft, zoetermeer, Den haag en omstreken

Sittershoot LANSINGERLAND, BERKEL EN RODENRIJS, PIJNACKER, DELFT, ZOETERMEER, DEN HAAG EN OMSTREKEN

werkwijze baby fotoshoot

Ik weet niet hoe het met jullie kindje is maar de spanningsboog van onze dochter was op deze leeftijd nog niet heel lang ;) Dat is ook de reden waarom deze sittershoot of baby fotoshoot niet langer dan 30-45 minuten duurt. We kunnen in deze tijd ook de setting nog wisselen en een andere outfit aantrekken.
De sitter sessie fotoshoot kan plaatsvinden bij mij in Berkel en Rodenrijs er staat dan een prachtige setting voor de baby en de kleertjes liggen klaar. Ook kan je er voor kiezen om deze shoot bij jullie thuis te doen. Ik neem dan mijn studio materiaal mee en bouw het bij jullie thuis op. Het is dan wel van belang dat er genoeg ruimte en licht in de ruimte is :) Maar daar kan ik jullie absoluut mee helpen mochten jullie twijfelen. Jullie kindje heeft altijd de leiding, we proberen om verschillende setjes en settings


Ben jij enthousiast geworden en ben je benieuwd naar de tarieven of beelden van de andere leuke baby's?  Klik dan zeker even door. 

Wie weet zie ik jullie snel, ik kijk er in ieder geval naar uit.Liefs,

Portfolio

Tarieven

Portfolio

verstuur

Enthousiast geworden?

En willen jullie dit mooie moment vast leggen? Neem contact op om een fotoshoot in te plannen of voor meer informatie

bedankt voor jullie interesse!

Ik mail jullie snel!

Mocht je niks hebben ontvangen check dan even je spambox

"een echte aanrader, shirley is zo geduldig en lief met kinderen. bedankt voor de prachtige foto's"

-Marijke~

"Oke.. wauw... ik moest ervan huilen. wat een onwijs mooie serie heb je er wederom van gemaakt"

-Laura & Eef~

"wat een leuke foto's, wij zijn er super blij mee"

-Yvonne & Victor~

"Ze liet ons heerlijk ons gang gaan, waardoor er hele leuke en spontane foto's zijn ontstaan. Shirley heeft oog voor detail en geduld met baby's" 

-Suzanne & leonhardy~

 investering

€ 399

Fotoshoot uitgebreid

Fotoshoot Basis

€ 175

Fotoshoot op locatie in Berkel en Rodenrijs of bij jullie thuis


20 foto's naar keuze professioneel door mij bewerkt in hoge resolutie15x15cm 
verrassingsalbumDe vermelde prijzen zijn incl BTW en reiskosten in een straal van 50 km. vanaf Berkel en Rodenrijs (2652CW). Daarbuiten zal er €0,19 per km. in rekening worden gebracht. 

€ 249

Meest
Gekozen

Fotoshoot compleet

Fotoshoot op locatie in Berkel en Rodenrijs of bij jullie thuis


10 foto's naar keuze professioneel door mij bewerkt in hoge resolutieDe vermelde prijzen zijn incl BTW en reiskosten in een straal van 50 km. vanaf Berkel en Rodenrijs (2652CW). Daarbuiten zal er €0,19 per km. in rekening worden gebracht. 

Fotoshoot op locatie in Berkel en Rodenrijs of bij jullie thuis


30 foto's naar keuze professioneel door mij bewerkt in hoge resolutie


15x15cm 
verrassingsalbum3 prints naar keuze op 20x30 formaatDe vermelde prijzen zijn incl BTW en reiskosten in een straal van 50 km. vanaf Berkel en Rodenrijs (2652CW). Daarbuiten zal er €0,19 per km. in rekening worden gebracht.