Het vieren van de liefde vind ik enorm bijzonder om vast te leggen: De emoties op deze dag, de details waar zoveel aandacht aan is besteed. Het complete verhaal van jullie bruiloft van A tot Z vastgelegd op beeld en een tastbare herinnering waar jullie nog jaren plezier van hebben. 

"Frisse échte trouwfotografie op jullie mooiste dag"

Trouwfotograaf

“A successful marriage requires falling in love many times, always with the same person.” Mignon McLaughlin

Als jullie voor mij kiezen als trouwfotograaf krijgen jullie een fotograaf die jullie bruiloft op een ontspannen manier vastlegt, maar wel op z’n allermooist. Alle bijzondere momenten worden vastgelegd zonder dat jullie hiervoor moeten poseren. Ik fotografeer ze zoals ze zijn. Puur en echt. Maar waar nodig geef ik jullie aanwijzingen en begeleid ik jullie door de shoot heen.

De emoties, de details, de liefde, de sfeer, ik zie en fotografeer het allemaal. Alles om er voor te zorgen dat wanneer jullie de foto's terugkijken, jullie weer helemaal kunnen wegdromen in dát mooie moment.

Mijn fotografiestijl is licht en fris. Een combinatie tussen spontane momenten en mooie beelden. Ik ben gek op mooie locaties en besteed ik in mijn fotografie aandacht aan de details en styling. Ook dat verteld jullie verhaal en ik hou ervan als hier aandacht aan wordt besteed. 

Elke bruiloft is uniek en daarom is ook de fotografie op jullie bruiloft maatwerk. Van te voren plannen wij een vrijblijvende kennismaking in om te bespreken hoe de dag er ongeveer uit zal gaan zien. 

Mag ik jullie bruiloft vastleggen? Dan mogen jullie mij tot aan de dag altijd van alles vragen. Vooraf aan de dag hebben we contact over de planning en tijdens jullie bruiloft leg ik alles op z’n mooist vast. Ik blend in tussen de gasten en geniet mee van alle mooie momenten. 

Na de bruiloft ga ik aan de slag met de foto’s, ontvangen jullie binnen 2 dagen een preview van de dag. De gehele bruiloft ontvangen jullie een paar weken later in een online gallery en gaan we aan de slag met het album. 

"Shirley is heel fijn in de omgang, erg lief, betrokken en gezellig om mee te kletsen. Als fotograaf is ze heel professioneel, niet op de voorgrond maar wel duidelijk in het overbrengen van de wensen van het bruidspaar. Ze weet precies de kleine mooie momentjes te vangen en je ziet dat ze onwijs veel passie voor haar werk heeft'

mijn stijl

mijn werkwijze

albums

Om jullie herinnering nog tastbaarder te maken krijgen jullie bij jullie bruiloft een album. Dit is na de bruiloft te upgraden naar een prachtig boek helemaal op maat gemaakt, naar jullie wensen. Een album van hoge kwaliteit waarvan ik elk design op maat maak, passend bij het verhaal van de dag. Benieuwd naar mijn albums? Tijdens onze kennismaking laat ik de mogelijkheden zien. 

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Een strandbruiloft in Spanje, een intieme weekendbruiloft in de heuvels van Italië? Ik ga met liefde met jullie mee. Bruiloften in het buitenland kunnen spannend zijn en hoe fijn is het om je over de fotografie geen zorgen te maken? Ik spreek jullie taal en ben flexibel en gek op reizen. Benieuwd naar de mogelijkheden en mijn tarieven voor trouwen in het buitenland? Neem gerust contact opTROUWEN IN HET BUITENLAND

over mij

Ik ben gek op het vastleggen van mooie bruiloften. Vanaf de eerste bruiloft was ik verkocht. Alle elementen die mij zo aanspreken in de fotografie komen samen. Romantiek, emotie én de aandacht voor styling en details. Elke bruiloft is voor mij weer bijzonder en uniek. 
Meer over mij


Investering Trouwfotografie vanaf

€1599

6 uur fotografie
Minimaal 250 professioneel bewerkte beelden aangeleverd in een online gallery
Luxe mini album 15x15cm 30 pagina's
KM binnen Nederland zijn inbegrepen

verstuur

ENTHOUSIAST geworden? 

Ik hoor jullie graag.

Liever even bellen? Dat kan ook
06-14488217

bedankt voor jullie interesse!

Ik mail jullie snel!

Mocht je niks hebben ontvangen check dan even je spambox