Hoogstwaarschijnlijk mag ik jullie feliciteren? ZWANGER, wat fantastisch!
Dit magische moment willen jullie vast en zeker vastleggen doormiddel van een zwangerschapsshoot?  Wat fijn dat je dan hier terecht bent gekomen want ik leg jullie zwangerschap professioneel en met liefde en passie voor jullie vast.Zwangerschapsshoot Berkel en Rodenrijs, delft, rotterdam, zoetermeer en omstreken

Zwangerschap fotografie

“You never understand life until it grows inside of you.” – Sandra Chami Kassis

De zwangerschapsshoot kan plaatsvinden op een mooie locatie, wat dacht je van de prachtige Soesterduinen of de Loonse en Drunense duinen? Of we doen de zwangerschapsshoot op het strand. Hoek van Holland, Rockanje, Oostvoorne of het mooie Zeeland? Hebben jullie een licht huis? Dan is het ook waanzinnig om de zwangerschap shoot bij jullie thuis te doen. In jullie slaapkamer, woonkamer en de misschien nog naar verf ruikende babykamer :) Hebben jullie een andere mooie locatie in gedachten laat mij dit zeker weten want ik reis graag naar jullie toe om dit prachtige moment vast te leggen op beeld voor een eeuwige tastbare herinnering.


zwangerschapsshoot soesterduinen, prachtig natuurgebied, zwangerschappshoot op het strand zoals, Hoek van holland, rockanje, zeeland, oostvoorne

werkwijze zwangerschapsshoot

Als fotograaf adviseer ik jullie om de zwangerschapsshoot tussen de 30 en 34 weken te doen. Je buik is dan mooi vol en je bent zelf meestal nog wat mobieler en energieker, dat kan de laatste weekjes snel veranderen. De zwangerschap shoot zelf zal ongeveer 45-60 minuten duren. Wanneer de zwangerschapsshoot op locatie zal zijn fotografeer ik jullie op een relaxte en ontspannen manier. We lopen een stukje en ik laat jullie wat kleine opdrachtjes doen zodat de zwangerschapsshoot niet zo geposeerd over zal komen. Ook fotografeer ik de mama in spé nog apart en eventuele broers en/of zussen vergeten we natuurlijk ook niet. Doen we de zwangerschap fotoshoot bij jullie thuis? Dan houden we het ook ongedwongen. We zullen gebruik maken van meerdere ruimtes in jullie huis. Soms kan een zwangerschapsshoot thuis ook nog wat mooie intieme beelden opleveren, denk bijvoorbeeld aan je mooi blote buik, veilig in je eigen vertrouwde omgeving. Ben jij enthousiast geworden en ben je benieuwd naar de tarieven of beelden van de andere zwangerschappen? Klik dan zeker even door. 

Wie weet zie ik jullie snel, ik kijk er in ieder geval naar uit.Liefs,

Portfolio

Tarieven

Portfolio

"een echte aanrader, shirley is zo geduldig en lief met kinderen. bedankt voor de prachtige foto's"

-Marijke~

"Oke.. wauw... ik moest ervan huilen. wat een onwijs mooie serie heb je er wederom van gemaakt"

-Laura & Eef~

"wat een leuke foto's, wij zijn er super blij mee"

-Yvonne & Victor~

"Ze liet ons heerlijk ons gang gaan, waardoor er hele leuke en spontane foto's zijn ontstaan. Shirley heeft oog voor detail en geduld met baby's" 

-Suzanne & leonhardy~

 investering

Zwangerschapshoot Basic
 €195

Jullie ontvangen 15 bewerkte bestanden in hoge resolutie welke jullie zelf mogen uitzoeken in jullie eigen online gallery en jullie ontvangen van mij een mini album.


De vermelde prijzen zijn incl BTW en reiskosten in een straal van 40 km. vanaf Berkel en Rodenrijs (2652CW). Daarbuiten zal er €0,19 per km. in rekening worden gebracht. Zwangerschapshoot Deluxe
 €225

Jullie ontvangen 30 bewerkte bestanden in hoge resolutie welke jullie zelf mogen uitzoeken in jullie eigen online gallery en jullie ontvangen van mij een mini album.

De vermelde prijzen zijn incl BTW en reiskosten in een straal van 40 km. vanaf Berkel en Rodenrijs (2652CW). Daarbuiten zal er €0,19 per km. in rekening worden gebracht. 

Boek je de zwangerschap deluxe en de newborn in 1 dan ontvangen je 10% korting

Portfolio

Portfolio

verstuur

Enthousiast geworden?

En willen jullie dit magische moment vast leggen? Neem contact op om een zwangerschapsshoot in te plannen of voor meer informatie

bedankt voor jullie interesse!

Ik mail jullie snel!

Mocht je niks hebben ontvangen check dan even je spambox