Hoogstwaarschijnlijk mag ik jullie feliciteren? ZWANGER, wat fantastisch! 
Dit magische moment willen jullie vast en zeker vastleggen doormiddel van een zwangerschapsshoot? Wat fijn dat je dan hier terecht bent gekomen want ik leg jullie zwangerschap met liefde en passie voor jullie vast. 


zwangerschapsshoot Berkel en Rodenrijs, delft, rotterdam, zoetermeer en omstreken

zwangerschapshoot

zwangerschapsshoot soesterduinen, prachtig natuurgebied, loveshoot op het strand zoals, Hoek van holland, rockanje, zeeland, oostvoorne

werkwijze zwangerschapsshoot

Als fotograaf adviseer ik jullie om de zwangerschapsshoot tussen de 30 en 34 weken te doen. Je buik is dan mooi vol en je bent zelf meestal nog wat mobieler en energieker, dat kan de laatste weekjes snel veranderen. De zwangerschap shoot zelf zal ongeveer 45-60 minuten duren. Wanneer de zwangerschapsshoot op locatie zal zijn fotografeer ik jullie op een relaxte en ontspannen manier. We lopen een stukje en ik laat jullie wat kleine opdrachtjes doen zodat de zwangerschapsshoot niet zo geposeerd over zal komen. Doen we de zwangerschap fotoshoot bij jullie thuis? Dan houden we het ook ongedwongen. We zullen gebruik maken van meerdere ruimtes in jullie huis. Soms kan een zwangerschapsshoot thuis ook nog wat mooie intieme beelden opleveren, denk bijvoorbeeld een je mooi blote buik, veilig in je eigen vertrouwde omgeving.


Ben jij enthousiast geworden en ben je benieuwd naar de tarieven of beelden van de andere love of gezinsshoots? Klik dan zeker even door. 

Wie weet zie ik jullie snel, ik kijk er in ieder geval naar uit.Liefs,

Portfolio

Tarieven

Portfolio

De zwangerschapsshoot kan plaatsvinden op een mooie locatie, wat dacht je van de prachtige Soesterduinen of de Loonse en Drunense duinen? Of we doen de zwangerschapsshoot op het strand. Hoek van Holland, Rockanje, Oostvoorne of het mooie Zeeland? Hebben jullie een licht huis? Dan is het ook waanzinnig om de de zwangerschap shoot bij jullie thuis te doen. In jullie slaapkamer, woonkamer en de misschien nog naar verf ruikende babykamer :) Hebben jullie een andere mooie locatie in gedachten laat mij dit zeker weten want ik reis graag naar jullie toe om dit prachtige moment vast te leggen op beeld voor een eeuwige tastbare herinnering.

“You never understand life until it grows inside of you.” – Sandra Chami Kassis

"een echte aanrader, shirley is zo geduldig en lief met kinderen. bedankt voor de prachtige foto's"

-Marijke~

"Oke.. wauw... ik moest ervan huilen. wat een onwijs mooie serie heb je er wederom van gemaakt"

-Laura & Eef~

"wat een leuke foto's, wij zijn er super blij mee"

-Yvonne & Victor~

"Ze liet ons heerlijk ons gang gaan, waardoor er hele leuke en spontane foto's zijn ontstaan. Shirley heeft oog voor detail en geduld met baby's" 

-Suzanne & leonhardy~

 investering

Fotoshoot op locatie of bij jullie thuis


Minimaal 45 professioneel door mij bewerkte foto's in hoge resolutie geleverd in een online gallery


10% korting bij een combinatie zwanger en newbornfotografie


De vermelde prijzen zijn incl BTW en reiskosten in een straal van 50 km. vanaf Berkel en Rodenrijs (2652CW). Daarbuiten zal er €0,21
 per km. in rekening worden gebracht. 

€ 325

Zwangerschapsshoot vanaf

verstuur

Enthousiast geworden?

En willen jullie dit magische moment vast leggen? Neem contact op om een zwangerschapsshoot in te plannen of voor meer informatie

bedankt voor jullie interesse!

Ik mail jullie snel!

Mocht je niks hebben ontvangen check dan even je spambox