i love

Ik ben Shirley van der Schans, geboren in 1987 in Rotterdam, woonachtig in Berkel en Rodenrijs. Samen met mijn lieve vriend, onze prachtige dochter Féline en hond(je).

Fotograferen is mijn passie. Ik ben creatief, betrouwbaar, geduldig, heb oog voor detail, perfectionistisch en een gevoelsmens. Door dit te combineren en te gebruiken wanneer ik mijn camera in handen heb, geeft het mij zoveel positieve energie waardoor ik het beste in mezelf naar boven haal.

Omdat ik van mening ben dat je moet doen waar je gelukkig van wordt heb ik een paar jaar geleden besloten om dit zelf ook te gaan doen. Het geeft mij zoveel voldoening om met mijn passie jullie herinneringen vast te leggen.


Hi, ik ben shirley

welkom

reizen

Onze Féline

Fotografie

Bibi, onze hond

Bloemen

Strand

Fotograferen is mijn passie. Ik vind het zo mooi om bijzondere momenten in iemands leven vast te leggen: het vieren van de liefde tijdens een bruiloft, intieme momenten tijdens loveshoots of het verhaal van een nieuw leven tijdens een zwangerschaps- of newbornshoot. Ik voel me vereerd en dankbaar om deze intieme momenten vast te leggen en jullie een mooie tastbare herinnering te kunnen geven. 

Benieuwd of we bij elkaar passen? Neem een kijkje in mijn portfolio.

Ik geloof dat het belangrijk is om herinneringen tastbaar te maken

Waarom ik doe wat ik doe

<< HOME