Leuk dat je kennis wilt maken. Ik ben Shirley van der Schans, geboren in 1987 in Rotterdam en woonachtig in Berkel en Rodenrijs. Samen met mijn lieve vriend en onze prachtige dochter FĂ©line.

Ik werk met passie als lifestylefotograaf en trouwfotograaf in Berkel en Rodenrijs, Rotterdam, Zoetermeer, Delft en omstreken maar met heel veel liefde fotografeer ik ook een zwangerschapsshoot, newbornshoot, gezinsshoot of een loveshoot in Lansingerland of omstreken. Eigenlijk maakt het helemaal niet zo heel veel uit waar je vandaan komt, want ik reis heel graag naar je toe om de mooiste herinneringen vast te leggen. ;) 

Ik ben een creatieve, betrouwbare, geduldige fotograaf, heb oog voor detail, een tikkeltje perfectionistisch en een echt gevoelsmens. Door dit te combineren en te gebruiken als geboortefotograaf en trouwfotograaf in Rotterdam en omstreken, geeft het mij zoveel positieve energie waardoor ik het beste in mezelf naar boven haal.

Omdat ik van mening ben dat je moet doen waar je gelukkig van wordt heb ik een paar jaar geleden besloten om aan de slag te gaan als trouwfotograaf en sinds vorig jaar (2021) ook als geboortefotograaf in Zuid-Holland. Het geeft mij zoveel voldoening om met mijn passie jullie herinneringen te fotograferen.


Maar ook zwangerschapsfotografie, newbornfotografie en gezinsshoot Delft, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs en omstreken

trouwfotograaf berkel en rodenrijs

Bibi, onze hond

Bloemen

Strand

Ik werk als trouwfotograaf in Zuid-Holland, omdat ik het zo ontzettend belangrijk vind om de mooiste herinneringen vast te leggen, ze tastbaar te maken en er een mooi verhaal van te maken, zodat deze voor altijd herinnerd zullen blijven zoals het toen was. 

Ik hou van spontane, maar ontspannen beelden die licht en fris zijn. Tijdens de zwangerschapsshoot, de loveshoot en de gezinsshoot kletsen we, lopen we en laat ik jullie kleine opdrachtjes doen terwijl ik door fotografeer. 
Tijdens de newborn shoot bij jullie thuis laat ik jullie onder andere heerlijk knuffelen met jullie newborn en de eventuele broertjes en/of zusjes laat ik spelenderwijs ook meedoen aan de newbornshoot. 

Regelmatig volg ik workshops, masterclasses en cursussen om zo up-to date te blijven over alles wat mij als fotograaf beter en sterker maakt.

Kijk gerust even rond en het lijkt mij super leuk jullie binnenkort te ontmoeten.    

Ben je gelijk enthousiast geworden? Stuur dan een berichtje en we plannen een datum in.

Tot snel!

Liefs,
Ik geloof dat het belangrijk is om herinneringen tastbaar te maken

Waarom ik doe wat ik doe als fotograaf

<< HOME

DE geboortefotograaf en bruidsfotograaf in Zuid-Holland.

Ik ben geboortefotograaf Rotterdam, maar werk ook als geboortefotograaf in Delft. Ik werk als fotograaf in Zuid-Holland en ben Bruidsfotograaf Rotterdam maar ook Trouwfotograaf in Berkel en Rodenrijs, Zoetermeer, Delft en omstreken