Als fotograaf vind ik het ontzettend belangrijk om jullie mooiste momenten vast te leggen. Of het nou gaat om een bruiloft, een newborn of zwangerschapsshoot, ik maak jullie verhaal tastbaar, zodat deze voor altijd herinnerd blijft zoals het op dat moment was. Ik hou van spontane, maar ontspannen beelden die licht en fris zijn. Ik regisseer zo min mogelijk, maar waar nodig geef ik jullie aanwijzingen en begeleid ik jullie door de shoot heen. Naast de echte momenten hou ik van mooie styling, besteed ik aandacht aan de details en word ik enthousiast van mooie locaties. 

Ik ben een professionele, creatieve en betrouwbare, geduldige fotograaf, heb oog voor detail, een tikkeltje perfectionistisch en een echt gevoelsmens. Ik ben graag onder de mensen en van klanten krijg ik elke keer weer terug dat ze zich zo op hun gemak voelen bij mij. Het geeft mij elke keer weer een positieve boost om mooie momenten te mogen vastleggen. 

Maar ook zwangerschapsfotografie, newbornfotografie en gezinsshoot Delft, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs en omstreken

Over Shirley

mijn werkwijze

mijn werkwijze

Samen met mijn man woon ik in Berkel en Rodenrijs en samen hebben we een dochter, FĂ©line. Naast de toffe opdrachten die ik van mijn klanten krijg, hou ik ervan om mijzelf te blijven uitdagen in mijn onderneming en mijn fotografie. Regelmatig volg ik workshops, masterclasses en cursussen om zo up-to date te blijven over alles wat mij als fotograaf en ondernemer beter en sterker maakt.Geboren in Rotterdam en woonachtig in Berkel en Rodenrijs, maar ik reis met liefde overal naar toe voor jullie bruiloft of fotoshoot. Ik ben vaak te vinden in Zuid-Holland, zoals omgeving Rotterdam, Gouda Zoetermeer, Delft. 

Ik ben gek op reizen en zie graag veel van de wereld. Daarom reis ik met liefde met jullie mee naar het buitenland voor een bruiloft. Het fotograferen op mooie plekken en het vastleggen van bijzondere momenten is waar ik gelukkig van wordt. 


"Ik geloof dat het belangrijk is om herinneringen tastbaar te maken"

meer over mij

<< HOME

DE geboortefotograaf en bruidsfotograaf in Zuid-Holland.

Waar werk ik? 

Enthousiast geworden of benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur mij gerust een bericht. 

Wie weet zien en/of spreken wij elkaar snel!

Lieve groet,